Ajuntament de Barcelona
10 DE NOVEMBRE DE 2016La cançó d'Escoles + Sostenibles

ESCRIBIM LA CANÇÓ D’ESCOLES + SOSTENIBLES
Voleu participar en la creació de la cançó d’Escoles + Sostenibles? Quants més serem, més grossa la farem. Vet aquí un gos i vet aquí un gat, necessitem de vosaltres un vers inspirat.
Per saber-ne més

Tinguem Cura del Planeta

L’alumnat de secundària decideix i actua
Tinguem Cura del Planeta és un procés que ofereix un marc de treball perquè l’alumnat decideixi les accions que transformen el centre i l’entorn.
Per saber-ne més

Formació

Calendari

Alumnat de l'escola Mare de Déu del Coll

L’ACTE DE SIGNATURA EN PRIMERA PERSONA
L’alumnat de l’escola Mare de Déu del Coll ens relata la seva experiència a l’acte de signatura d’Escoles + Sostenibles del passat mes d’octubre.
Per saber-ne més

Eleccions democràtiques a l'escola Cases

L’ELECCIÓ DELS REPRESENTANTS DE BCN E+S
Des de fa tres cursos, els joves de l’escola Casas presenten candidatures i exerceixen la democràcia per ser escollits com a delegats representants d’Escoles + Sostenibles al seu centre.
Per saber-ne més

La Festa del Roser

PARTICIPEM A LA FESTA DEL ROSER
Centres educatius i entitats de Barcelona+Sostenible col·laboren a la “Festa del Roser” de les Rambles convidats per l’Ars Santa Mònica.
> Per saber-ne més

Justícia ambiental, canvi climàtic i migració

Justícia ambiental, canvi climàtic i migració
El projecte europeu “Same World” ofereix aquest kit que proporciona competències i una comprensió crítica del canvi climàtic, la justícia mediambiental i la migració provocada per la degradació ecològica.
Per saber-ne més

Nous compostadors

Noves experiències i recursos per al compostatge
Ja s’han repartit 23 compostadors als centres de Bcn E+S, us presentem algunes de les seves experiències i d’altres recursos disponibles per a dur a terme aquesta pràctica.
Per saber-ne més

Us invitem

Us invitem…
…a visitar l’Exposició “On van els residus?”, a veure algun dels audiovisuals de “Barcelona, ciutat acollidora”, a assistir a les Jornades pedagògiques “Viure l’espai exterior”, a gaudir de la Setmana de la Ciència a les escoles, a co-crear la plaça Joan Pelegrí d’Hostafrancs i a utilitzar l’aplicació educativa EDpuzzle.
> Per saber-ne més
© Copyright: Ajuntament de Barcelona
Vols saber més coses sobre Escoles + Sostenibles?

Guardar

Guardar