Preinscripció i matrícula per al curs 2017-2018Preinscripció i matrícula per al curs 2020-2021

(del 13 al 22 de maig)

El Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya regula el procés de preinscripció i matrícula de l’alumnat als centres del Servei d’Educació de Catalunya i altres centres educatius, en els diversos ensenyaments sostinguts amb fons públics. A Barcelona aquest procés el gestiona el Departament d’Ensenyament conjuntament amb l’Ajuntament de Barcelona a través del Consorci d’Educació de Barcelona. En aquest enllaç trobareu el calendari del procés, els criteris de prioritat i tota la documentació necessària.

 

Mapa escolar de Catalunyaaquí podreu veure l’oferta de places vacants.

 

Educació infantil (3-6), Educació primària (6-12) i Educació secundària obligatòria (12-16)
(del 13 al 22 de maig)

Preinscripció i matriculació d’alumnes de 3 a 16 anys als centres públics i privats concertats per a aquests nivells educatius: Segon cicle d’educació infantil (P3, P4 i P5), educació primària (de 1r a 6è), educació secundària obligatòria (de 1r a 4t).

 

Batxillerat
(del 27 de maig al 3 de juny)

El batxillerat forma part de l’educació secundària postobligatòria i es distribueix en dos cursos acadèmics. Es desenvolupa en diverses modalitats, s’organitza de manera flexible i, si cal, en vies diferents dins de cada modalitat, de manera que pot oferir una preparació especialitzada als alumnes d’acord amb les seves perspectives i interessos de formació.

 

Més informació, requisits i documentació necessària a:

 

Entrevistes personals per a totes les etapes: podeu trucar al 93 430 93 18
o enviar un missatge a escola@stlisieux.org

 

Guardar