Project Description

Designed by Freepik

Font de la imatge: Freepik

A final del curs 2010-2011 el Consorci ens va convocar a una reunió informativa, amb altres escoles del districte, per tal d’explicar-nos aquest nou projecte així com per a convidar-nos a participar.

La nostra escola va acceptar la proposta i el 2011-2012 començarem aquest projecte que neix a Barcelona amb un pilotatge en el que participarem 8 escoles del districte de Les Corts.

El Programa SI! (Salut Integral) és un projecte educatiu que neix amb la voluntat de promoure la salut des de la infància amb la adquisició d’hàbits saludables que redueixin els riscos de malalties cardiovasculars i millorin la qualitat de vida a l’edat adulta.

El PROGRAMA SI! (Salut Integral) desenvolupa un marc educatiu escolar per a nens i nenes de 3 a 16 anys en hàbits saludables.

La iniciativa del Programa SI! neix de la preocupació del Dr. Valentí Fuster per generar en els adults uns hàbits de vida saludable, que puguin contribuir a gaudir d’una salut cardiovascular i d’una bona qualitat de vida. La constatació que l’adquisició d’hàbits es realitza en edats molt primerenques i que influeix en tota la vida de l’individu fa que el Programa SI! se centri en desenvolupar aquests hàbits saludables en els infants.

El curs 2011-12 vàrem treballar amb els alumnes d’Infantil i Cicle Inicial de Primària. El curs 2012-13 es van afegir també amb els alumnes de Cicle Mitjà de Primària. Des del curs 2013-14 arriba a tota la Primària amb la inclusió dels alumnes de Cicle Superior.

En el següent enllaç trobareu més informació d’aquest projecte impulsat pel prestigiós cardiòleg català Valentí Fuster:

Programa Salut Integral

Programa Salut Integral