Ajuntament de Barcelona
9 DE JUNY DE 2016Instruccions pels tràmits

Instruccions per als tràmits
Tota la informació per fer més àgil presentar la justificació econòmica, la memòria del curs 15-16 i la sol·licitud pels nous projectes i triennis.
Per saber-ne més

Servei de Documentació d’Educació Ambiental

Intercanvi de recursos
El Servei de Documentació d’Educació Ambiental presenta la Maleta de Sons i Sorolls i el programa Sssplau a altres centres de documentació ambiental d’àmbit estatal i català a les respectives trobades celebrades.
Per saber-ne més

Formació

CalendariEl terrat es converteix en un hort
Us presentem un relat sobre un espai abandonat que ha passat a ser un mar de caixes plenes de vida que formen part de l’aprenentatge i el present de l’escola Sant Josep Oriol.
Per saber-ne més

 Sssplau col·legi Sant Josep

Un final silenciós
Per acabar el curs del programa Sssplau, el col·legi Sant Josep Carmelites Missioneres Gràcia i l’escola la Pau ens expliquen les seves experiències amb els sons i els sorolls.
Per saber-ne més

Col·legi el

Amb ganes i energia
El Col·legi el Camí ens mostra les seves iniciatives de sostenibilitat relacionades amb el malbaratament alimentari i l’estalvi energètic.
> Per saber-ne més

Hort vertical a l'escola Ramón Llull

Vida als palets
Per construir l’hort vertical de l’escola Ramon Llull s’ha fet ús d’estructures de fusta i s’hi ha afegit un sistema de reg.
> Per saber-ne més

Reciclatge Sant Gregori

Reciclatge transversal
Educació infantil, primària i batxillerat de l’escola Sant Gregori aprenen i realitzen tasques de separació dels residus.
> Per saber-ne més

Novetats a l’SDEA

Novetats a l’SDEA
Parcs naturals, finances ètiques, competències audiovisuals i tallers d’ecodestreses són les temàtiques de les novetats d’aquest mes del Servei de Documentació d’Educació Ambiental.
Per saber-ne més

Setmana Europea de l'Energia Sostenible

Endolleu-vos a l’energia sostenible
En el marc de la Setmana Europea de l’Energia Sostenible, de l’11 de juny al 2 de juliol diverses entitats i equipaments de Barcelona organitzen activitats per fomentar l’eficiència, l’estalvi i la sobirania energètica.
Per saber-ne més

Fem xarxing 17 de juny

Us invitem…
…a observar l’escultura col·lectiva impulsada per la NAU, a sumar-vos a l’Assaig General del FADFest, a participar a la Festa de la Bicicleta, a “Fer xarxing” i a l’exposició “On van els residus”.
> Per saber-ne més
© Copyright: Ajuntament de Barcelona
Vols saber més coses sobre Escoles + Sostenibles?