Ajuntament de Barcelona
24 DE NOVEMBRE DE 2016III Conferència Estatal Tinguem Cura del Planeta

Joves catalans a la III Conferència Estatal
Del 16 al 19 de novembre s’ha celebrat a Logronyo la III Conferència Estatal “Tinguem Cura del Planeta” en la qual joves de diferents comunitats han compartit experiències i han establert les “claus per una vida sostenible”.
Per saber-ne més

Mapa Barcelona + Sostenible

ACTUALITZEU LES DADES AL MAPA B+S
Voleu comunicar totes les actuacions que feu al centre a través del Mapa B+S? Voleu saber què fan les altres escoles de la xarxa? Us expliquem com fer-ho!
Per saber-ne més

Formació

Calendari

La bassa de l'escola Fluvià

Investiguem la bassa
A l’espai natural de la bassa de l’Escola Fluvià els nens i nenes desenvolupen la seva curiositat i aprenen nous conceptes relacionats amb el medi natural.
Per saber-ne més

Premi estatal per un projecte de la xarxa

Premi estatal per un institut de la xarxa
L’Institut Narcís Monturiol guanya el premi estatal d’Aprenentatge i Servei 2016, una proposta educativa que combina processos d’aprenentatge i de servei a la comunitat.
Per saber-ne més

Menjador de l'Escola Sant Gregori

UN NOU ESPAI D’ALIMENTACIÓ SOSTENIBLE
L’Escola Sant Gregori estrena un nou menjador per a Educació Infantil emmarcat en el projecte #MenjarBé, en el qual es promouen hàbits i una alimentació sostenible i de qualitat.
> Per saber-ne més

Persones refugiades

SENSIBILITZACIÓ VERS LES PERSONES REFUGIADES
Us presentem un seguit d’eines i iniciatives que s’estan duent a terme actualment per tal de sensibilitzar sobre la problemàtica de les persones migrants i refugiades.
Per saber-ne més

Olivera

PER UNA SOBIRANIA ALIMENTÀRIA
Arran de la sessió de formació del Seminari d’Agroecologia Escolar, recollim un seguit de materials per primària i secundària i un reportatge basats en el concepte de sobirania alimentària.
Per saber-ne més

Us invitem

Us invitem…
…a apuntar-vos a alguna de les activitats del City to City FAD Award, a presentar un vídeo per al concurs “Refresh Food Waste Solution”, a participar a les jornades “El dret dels infants a la ciutat” i a fer un cop d’ull a “What’s really warming the world”, un recurs que explica les causes del canvi climàtic.
> Per saber-ne més
© Copyright: Ajuntament de Barcelona
Vols saber més coses sobre Escoles + Sostenibles?

Guardar

Guardar

Guardar