Campionat d'Espanya Torneig Cruyff 6vs6Al Campionat d’Espanya (Torneig Cruyff 6vs6), un grup de petites-grans lleones han dibuixat una bella història de futbol.

Han guanyat el campionat, però més que això, han guanyat el nostre afecte amb la seva dedicació.

Dia rere dia, des de P4 les he vist créixer, les he vist lluitar. No contra altres equips, sinó contra el desànim, contra la por de fallar. Amb cada pas, cada suor, han mostrat que l’esforç és més que físic, és el coratge de seguir endavant quan tot es torna difícil.

Han mostrat un bell exemple de companyonia. S’han ajudat entre elles, s’han animat i han crescut juntes. Han après que la força no es troba només en marcar gols, sinó també en estar al costat de l’altra quan cau. Així, han demostrat que quan lluiten juntes, es pot aconseguir qualsevol cosa.

I les famílies, sempre al seu costat, han estat el seu gran suport. Han compartit els somriures, les llàgrimes, l’esperança… han estat allà, animant, estimant i donant suport en cada moment. Els seus aplaudiments han acompanyat a les grans campiones en la seva aventura.

Així, aquestes petites estrelles ens han ensenyat una gran lliçó: la bellesa de la lluita, l’esforç i la companyonia les han portat a ser CAMPIONES D’ESPANYA!

FELICITATS!

VÍCTOR CAMPOS (Mestre de Educació Física Primària)