El cartell creat per la classe de primer d’ESO B del Centre d’Estudis Montseny de Barcelona ha estat escollit guanyador del Pinta La Marató 2016, 18a edició d’un concurs que demanava als joves plasmar artísticament els conceptes sobre ictus i lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques que han après durant les conferències divulgatives que han rebut.

Segons Pilar Giró, directora artística de l’Espai Carmen Thyssen de Sant Feliu de Guíxols, “és un cartell que transmet un missatge molt senzill, que la vida et pot canviar en un tancar i obrir d’ulls, i ho fa de manera molt poètica, amb un estil que recorda el de Joan Brossa”. Lluís Bernabé, director de la Fundació La Marató de TV3, ha destacat la gran capacitat que té el cartell guanyador de sintetitzar la malaltia de l’ictus.

Els cartells dels alumnes de tercer d’ESO B de l’Institut FEP Santa Teresa de Lisieux de Barcelona i de segon de Batxillerat Artístic de l’Institut Daina Isard d’Olesa de Montserrat han estat els finalistes d’aquesta edició.

Font de la notícia: http://www.ccma.cat/324/