L’ensenyament que proporciona una escola ha d’anar més enllà dels coneixements curriculars o les matèries que s’imparteixen dins d’una classe. A més, l’alumnat ha de percebre l’escola com un lloc del saber, però també on poder gaudir aprenent. És per això que al Col·legi FEP Santa Teresa de Lisieux participem en certàmens, esdeveniments i premis que fan l’experiència dels estudiants molt més enriquidora.

Tenim una llarga trajectòria en la participació de certàmens i esdeveniments educatius a FEP Santa Teresa de Lisieux. A continuació te’n presentem alguns.

Premi Joana Arasa

Per a l’escola és una celebració molt especial que posa en relleu els nostres valors. En els premis interns Joana Arasa es reconeix el companyerisme i el ser bona persona, atorgant un premi simbòlic a un alumne de cada etapa i amb una festa a l’escola on compartim un esmorzar.

Jocs Florals de Barcelona

Són el punt final d’un procés que comença amb la participació de l’alumnat en els Jocs Florals del seu centre educatiu. Els treballs seleccionats a cada escola participen en els Jocs Florals Escolars de districte. En aquesta segona fase, el jurat de cada zona selecciona un treball per cada gènere i categoria d’entre tots els presentats i els escollits passen a la fase final: els Jocs Florals Escolars de Barcelona.

Dansa Ara

És una activitat que es realitza cada any des del 1993 i en la qual hi han participat més de 100.000 alumnes. Aquesta iniciativa d’esport escolar reuneix desenes d’escoles i milers d’infants per aprendre coreografies i gaudir de la dansa de manera conjunta.

Cantània a l’Auditori

Cantània és una activitat participativa en la que s’inscriuen escolars de cicle mitjà i superior de primària de Catalunya. Cada any s’estrena una obra encarregada especialment per a aquest esdeveniment. Es tracta d’una activitat musical que FEP Santa Teresa de Lisieux no es pot perdre, una experiència inoblidable.

Torneig Cruyff

És un torneig de futbol creat per la Fundació Cruyff. Hi han participat més de 100.000 infants, s’ha celebrat en 10 països i s’organitzen uns 200 esdeveniments l’any. El respecte és el principal valor del Torneig Cruyff. Tots els participants firmen la bandera de respecte i es comprometen a respectar a la resta de jugadors, dins i fora del camp.

Altres participacions

A més, des de FEP Santa Teresa de Lisieux també participem a altres certàmens i esdeveniments, com el Concurs de Dibuix de la Mercè, la Festa Major de les Corts, l’Arbre Solidari de l’Hospital Sant Joan de Déu, els Concerts Programa del Liceu o el Trotacorts, així com activitats de lectura en veu alta i d’explicar contes a gent gran. Tot plegat, de fet, és el que ens defineix com l’escola que som.

Educació en valors

Participar en certàmens i esdeveniments és una manera de fomentar els nostres valors. Ens centrem en l’educació personalitzada i familiar basada en la confiança i en el respecte i la bona convivència. A més, eduquem en la cultura de l’esforç i la constància per assolir els reptes que ens proposem i per la llibertat, la justícia, la solidaritat i la pau.

Vols saber més de l’escola FEP Santa Teresa de Lisieux? Contacta’ns!