El divendres 16 de desembre ens vàrem trobar diferents escoles de Les Corts al centre cívic Joan Olivera per participar en la “I micro First Lego League”. Aquesta jornada va ser organitzada pel centre de recursos del districte, el qual va facilitar a totes les escoles participants el material necessari per desenvolupar les activitats a les aules.

La trobada va començar amb un acte de benvinguda i l’exposició dels projectes científics dels alumnes de primària i secundària de les diferents escoles. A continuació, i després d’una petita pausa per esmorzar, va arribar el torn del concurs de robòtica.

La nostra escola hi va participar amb dos equips formats per alumnes de tecnologia de 4t d’ESO. Els projectes científics presentats (‘Els manatins‘ i ‘Els llops‘) han estat elaborats d’acord amb la normativa del concurs. La part de la robòtica, consistia a realitzar unes missions relacionades amb la interacció entre persones i animals.

Els dos equips presentats per l’escola han estat classificats per a la següent fase, la qual reunirà a diferents equips d’escoles de tota Barcelona i àrea metropolitana.