La nostra ex-alumna Marta Villarroya ha estat guardonada amb un dels Premis Recerca Jove 2014. El lliurament en qüestió es fa durant el curs posterior a la realització del treball de recerca. Ella mateixa ens ha fet un petit apunt de l’acte esmentat.

Va ser un acte curt, però intens.

Primer vam entrar tots els guardonats per fer un assaig. Ens van donar quatre directrius del que hauríem de fer quan haguéssim de recollir el premi i ja es va fer l’hora que entressin els acompanyants. A pocs minuts de l’acte, vaig reconèixer entre el públic la meva tutora del treball. Em va fer moltíssima il·lusió veure-la.

L’acte va començar amb les paraules d’un representant de la Generalitat que va donar pas al lliurament de premis. Un per un vam ser cridats a recollir-lo tot fent un breu esment del treball i citant el nom de l’escola. Es van premiar 71 treballs de 144 que es presentaren (si no recordo malament). En acabar, una de les noies va sortir a l’escenari i, en representació dels altres, va fer un breu discurs agraint el reconeixement que se’ns feia per l’esforç realitzat.

En últim lloc, va parlar el Dr. Esteller (qui feia uns anys havia estat guardonat amb el mateix premi) i el Conseller Mas Colell.

En finalitzar l’acte ens vam fer una fotografia tots plegats.

El link per accedir al resum del treball de la Marta és: http://193.145.216.14/portfolio-items/cap-a-un-nou-model-de-gestio.