Technovation és un projecte on noies de tot el món creen una app per tal de resoldre un problema dins de la societat. A la nostra escola, des del mes de gener fins al juny del curs passat, quatre grups d’alumnes van estar treballant en fer aplicacións, programar-les i elaborar plans de negoci per tal de donar a conèixer-les. Després van haver d’explicar els projectes en públic i els tres grups sènior de la nostra escola van estar entre els cinc grups guanyadors de tot Catalunya. A més, el projecte Eat&meet va ser seleccionat per a la següent fase.

Fa uns dies la Xarxa Punt TIC va publicar el següent article amb una entrevista a les nostres alumnes:

La Technovation Girls 2020 vol canviar el món amb la tecnologia


Sota el lema Girls for a Change, l’edició 2020 de la Technovation Girls Catalonia, impulsada a Catalunya per l’Associació Espiral, Educació i Tecnologia, es va presentar el passat 8 de novembre a l‘Espai Bital amb un launch event on van participar més de 100 dones.

La trobada, celebrada a l’Espai Bital, va acollir dones professionals de l’àmbit STEAM, mentores, professores, educadores i diferents grups guanyadores de la passada temporada que són exemple d’inspiració.

Actualment, l’edició 2020 busca mentores per inspirar i guiar i iel procés d’aprenentatge de noies d’entre 10 i 18 anys.

Font: Xarxa Punt TIC.