Fa una setmana vam tenir l’oportunitat d’anar a Delft, una ciutat dels Països Baixos; era el nostre premi per haver guanyat la School Competition, activitat que s’emmarca dins de la promoció de la ciència del projecte europeu TERRE.

La nostra experiència a Delft va ser única: vam agafar l’avió molt emocionades. En arribar vam anar a l’hotel i vam dinar. Després, vam anar a la Universitat Tècnica de Delft a fer la nostra presentació, on ens vam trobar amb les altres membres del subgrup francès.

Al principi estàvem molt nervioses, ja que havíem treballat molt dur perquè ens sortís bé i havíem de parlar en públic davant de gent especial: professors d’universitats i doctorands d’arreu del món. Ens vam relaxar i va sortir molt bé. Més tard, vam anar a sopar a l’Hotel New York a Rotterdam, on vam conèixer millor a les franceses i vam fer un passeig per la ciutat.

Al dia següent, després d’esmorzar, vam anar amb l’autocar amb la resta dels membres del projecte i vam fer una ruta per Delft i per Rotterdam, que vam continuar a peu. Vam visitar llocs molt interessants i bonics, com els hivernacles, el port de Rotterdam, el Publiekscentrum Water…

També vam agafar un ferri i vam dinar a un restaurant. Vam continuar la ruta i, en acabat, vam anar cap al tren que ens va deixar a Àmsterdam per agafar l’avió per tornar cap a Barcelona. Durant tot el viatge ens va acompanyar l’Alessandro Fraccica, un estudiant italià que ens va ajudar molt durant tot el projecte.

Ens ho vam passar d’allò més bé. Va ser una experiència inoblidable!!!