El nostre alumne Arnau Casas entre els deu guanyadors

El dimecres 25 d’abril va tenir lloc l’acte final de la X Mostra de Recerca Jove de Barcelona al paranimf de la Universitat de Barcelona.

En aquest acte van participar els autors i autores dels 30 treballs de recerca de 2n de batxillerat que han estat finalistes a les mostres de recerca celebrades als 10 districtes de la ciutat.

L’acte es va centrar en tres col·loquis molt interesants, agrupats per temàtiques, en els quals els finalistes van respondre preguntes sobre les seves recerques. Finalment es van conèixer els noms dels 10 guanyadors i es va fer el lliurament dels diplomes.

El nostre alumne Arnau Casas és l’autor d’un dels deu treballs guanyadors: “Kalorika, una eina per evitar l’obesitat infantil” que, prèviament, havia estat un dels tres guanyadors del 19è Fòrum de Recerca de Batxillerat de Les Corts.

El jurat va posar de manifest la qualitat de tots els treballs presentats i ha tingut en compte, entre d’altres criteris, l’originalitat i concreció del plantejament i del tema, la correcció metodològica, l’adequació dels mitjans i tècniques emprades al llarg del treball amb els objectius del treball, la correspondència entre el plantejament inicial (hipòtesi i objectius del treball) i les conclusions a les quals s’arriba i el seu rigor científic, la qualitat lingüística i la presentació de la memòria, l’argumentació i profunditat del continguts i la idoneïtat de les fonts d’informació.

Moltes felicitats, Arnau! Aquest ha estat un gran reconeixement al teu esforç i a la feina ben feta.