Confiança i respecte com a valors principals de l’escola FEP Santa Teresa de Lisieux

A l’escola Santa Teresa de Lisieux tenim com a fonament 4 valors principals: familiaritat, respecte, llibertat i esforç. A través d’aquests, basem la nostra formació pedagògica i els nostres continguts educatius. D’aquesta manera, oferim una formació basada en la confiança, la bona convivència, la solidaritat i la constància.

A FEP Santa Teresa de Lisieux tenim més de 40 anys d’experiència en totes les etapes educatives, des d’infantil fins a batxillerat. Això permet que l’alumnat tingui un recorregut acadèmic i continuïtat a dins del mateix centre, i l’acompanyem en totes les seves etapes formatives.

Ens definim com una escola oberta, acollidora i familiar, que té com a objectiu permetre que els nostres estudiants aconsegueixin el desenvolupament complet de la serva personalitat, a través de l’estimulació de les seves capacitats. Durant aquest procés, tenim en compte el seu ritme d’aprenentatge i valorem el seu esforç i rendiment.

Els valors més importants de l’escola FEP Santa Teresa de Lisieux

A FEP Santa Teresa de Lisieux treballem d’acord amb uns valors específics nombrats anteriorment:

  • Familiaritat i confiança
  • Respecte i bona convivència
  • Llibertat, justícia, solidaritat i pau
  • Esforç i constància

La nostra missió és oferir una formació que permeti als estudiants aconseguir el ple desenvolupament de la seva personalitat. Estimulem les seves capacitats, tenim en compte el seu ritme d’aprenentatge i incentivem i valorem el seu esforç i rendiment. Sempre d’acord amb els valors de l’escola, com a centre inclusiu i basat en el creixement personal.

FEP Santa Teresa de Lisieux és una escola inclusiva, que es fomenta en un model integrador. Utilitzem les noves tecnologies i treballem les llengües estrangeres per, d’aquesta manera, formar alumnes que siguin competents i preparats pel futur i per la societat actual. També treballem diferents projectes musicals i potenciem la consciència ecològica. 

Compartim amb les famílies tot el procés educatiu de l’infant i adolescent. El nostre personal, docent i no docent, està preparat per acompanyar els estudiants en el seu procés de maduració intel·lectual i moral. D’aquesta manera afavorim la seva formació integral com a persones.

Oferim als nostres alumnes una educació personalitzada, familiar i de confiança, basada en els valors cristians. Formem part de la Fundació d’Escoles Parroquials (FEP). Des del centre promovem l’educació integral de l’alumnat, segons una concepció cristiana de l’home, la vida i el món. Els preparem activament perquè participin en la transformació i millora de la societat.

A l’escola FEP Santa Teresa de Lisieux treballem amb tots aquests valors per fomentar la confiança i el diàleg amb l’alumnat i les famílies i oferir una educació de qualitat i satisfactòria. Demana més informació i coneix el nostre programa educatiu.