FEP Santa Teresa de Lisieux, una escola amb bones instal·lacions i equipaments

L’escola FEP Santa Teresa de Lisieux disposa d’unes instal·lacions grans i ben equipades. Tenim dos edificis, un d’ús exclusiu per a l’etapa d’educació infantil i l’altre per a la resta d’etapes. Els edificis tenen molta lluminositat i hi trobem classes, despatxos, laboratoris i aules especialitzades d’informàtica, música, tecnologia, etc.

FEP Santa Teresa de Lisieux és un centre educatiu lliure i plural, que ofereix totes les etapes formatives concertades. Tenim com a objectiu que els nostres estudiants desenvolupin plenament la seva personalitat a través de l’estimulació de les seves capacitats.

Oferim una educació integral, dotant als estudiants de tots els coneixements i habilitats bàsiques necessàries per a la vida i per a la societat d’avui dia.

El centre gaudeix de qualitat formativa. El nivell educatiu de l’escola és alt, amb un 100% dels aprovats dels qui es presenten a la convocatòria de juny a les proves de PAU. Fem un seguiment i ajudem a l’alumnat en tot moment.

Les instal·lacions de l’escola FEP Santa Teresa de Lisieux

L’escola ofereix als seus estudiants unes instal·lacions modernes i espaioses. L’edifici d’infantil està situat al carrer Marquès de Sentmenat 35-37 i l’altre al carrer Déu i Mata 67, al costat de l’Illa Diagonal.

L’edifici d’Infantil té 6 aules amb molta llum natural, un ampli pati assolellat, menjador amb cuina pròpia i estructures lúdiques adaptades a l’edat de l’alumnat. Totes les classes tenen pissarra digital i les de P3 disposen d’accés directe als lavabos. Recentment hem ampliat l’escola d’educació infantil i disposem també d’una àmplia sala amb llum natural i accés directe des de l’entrada destinada als espais d’aprenentatge i racons de joc simbòlic. En aquesta sala es gaudeix del racó de lectura i de diferents espais d’experimentació. 

L’altre edifici, destinat a la resta d’etapes acadèmiques, consta de 3 plantes amb espais ben diferents per a cada una d’elles. A la planta baixa hi ha instal·lats els equipaments comuns, com per exemple laboratoris, aula de dibuix, aula de música, aules d’informàtica, aula de tecnologia, etc. En aquesta planta també hi ha emplaçat el menjador amb cuina pròpia.

Totes les classes de Primària i ESO estan dotades de pissarres digitals i les aules de Batxillerat, de projectors. Hi ha ordinadors en tots els espais i connectivitat a tot el centre. L’alumnat del centre també pot gaudir d’un ampli pati i accés directe al pavelló municipal, que és el lloc on s’imparteixen les classes d’Educació Física.
Els equipaments i instal·lacions de l’escola FEP Santa Teresa de Lisieux ofereixen als estudiants el desenvolupament correcte de la seva activitat acadèmica, amb recursos innovadors, actualitzats i bons espais. Demana més informació i t’informarem de tots els estudis que impartim.