L’escola FEP Santa Teresa de Lisieux aposta per una alimentació de proximitat i de temporada. Disposem de menjador amb cuina pròpia, fet que ens permet oferir als nostres estudiants menús diaris basats en aliments del territori i ecològics. La millor opció per fomentar una alimentació saludable als infants.

Disposem de servei de dietista, amb el qual elaborem els menús diaris de l’alumnat. També fem menús adaptats a intoleràncies i al·lèrgies. El projecte del menjador es troba integrat al projecte educatiu del centre, on s’adapten els objectius i les activitats a cada grup d’edat.

FEP Santa Teresa de Lisieux és una escola lliure i plural, que ofereix totes les etapes escolars concertades. Formem part de la Fundació d’Escoles Parroquials (FEP). L’alumnat pot fer tot el recorregut acadèmic al mateix centre, des d’Educació Infantil fins Batxillerat.

Tenim com a objectiu que els nostres alumnes aconsegueixin el ple desenvolupament de la seva personalitat. Per aconseguir-ho estimulem les seves capacitats, tenint en compte el seu ritme d’aprenentatge i valorant el seu esforç i el seu rendiment.

Alimentació de proximitat i de temporada a l’escola FEP Santa Teresa de Lisieux

A FEP Santa Teresa de Lisieux apostem per una alimentació de proximitat i de temporada. A través del menjador propi de l’escola, oferim un menú saludable elaborat amb productes del territori, de productors locals i ecològics.

En el servei de menjador del centre entenem el temps de migdia com el moment de l’àpat més important de la jornada i un moment d’aprenentatge. Des del menjador ensenyem els hàbits fonamentals en l’etapa escolar, perquè els infants s’acostumin a menjar tota mena d’aliments a través d’una dieta sana i equilibrada.

Al menjador propi de l’escola es prepara el menjar diàriament i dona servei des d’Educació infantil fins a l’ESO. Els menús són planificats per professionals, perquè siguin equilibrats. A més, es publiquen mensualment a la plataforma de l’escola.

Des de l’escola FEP Santa Teresa de Lisieux, hem confeccionat un projecte pedagògic al voltant del menjador escolar. Diferents projectes promouen la salut en el marc escolar i fomenten bons hàbits.

Un d’aquests projectes és Fem Salut. Amb ell, es promouen els entorns i les conductes saludables en els àmbits de salut alimentària, salut mental, salut afectiva i sexual i consum de substàncies addictives.

El Programa Si! (salut integral) és l’altre projecte educatiu que té com a objectiu promoure la salut a través de l’adquisició d’hàbits saludables per gaudir d’una salut cardiovascular i d’una bona qualitat de vida.
A l’escola FEP Santa Teresa de Lisieux els estudiants poden gaudir d’una alimentació de proximitat i de temporada, a la vegada que aprenen hàbits saludables. Demana més informació sobre el nostre projecte educatiu i coneix els nostres projectes.