Servei Menjador FEP Santa Teresa de LisieuxL’equip del servei de menjador entenem que el temps de migdia és el moment de l’àpat principal del dia i alhora ha de ser un moment per a l’aprenentatge. Els àpats són un dels principals elements socialitzadors i aprendre hàbits és fonamental en l’etapa escolar: els/les  nens/es s’han d’acostumar a menjar tot tipus d’aliments en una dieta sana i equilibrada; cal que coneguin les normes de conducta a taula i aprenguin a compartir l’àpat en companyia dels altres.

Entenent al/la nen/a com a protagonista, el nostre centre confecciona un  projecte pedagògic que gira al voltant de les següents finalitats:

Alimentar-se: l’escola  disposa de cuina pròpia (inaugurada a l’octubre de 2015) i s’hi prepara el menjar diàriament, dóna servei al menjador d’Infantil i al de Primària-ESO. Eurest és l’empresa que ens proporciona la matèria prima i la major part del personal de cuina.

Els menús estan programats per professionals perquè siguin equilibrats i es publiquen mensualment a la plataforma de l’escola.

Aprendre: el temps del migdia és un moment privilegiat per abordar temes presents en tot el procés educatiu com l’educació per la salut, educació pel consum, educació ambiental, hàbits de vida saludable, autonomia…

Els nens i nenes de P3 fan la migdiada i tenen un diari de menjador on es fa el seguiment de l’estona de migdia.

Si fos necessari seguir una alimentació específica per no poder seguir una dieta convencional a causa d’alguna al·lèrgia i/o intolerància alimentària, cal informar a l’escola de la dieta que ha de fer el vostre fill/a i adjuntar un informe mèdic que especifiqui quins són els aliments que no pot prendre.

Enllaç a Eurest: http://www.eurestcatalunya.cat/