L’educació cristiana ha de tenir sempre el caràcter d’un oferiment que respecti la llibertat de tots els alumnes, professors i famílies, els quals, al mateix temps, hauran de respectar el Caràcter Propi del Centre. Amb aquests criteris, el Departament d’Animació Cristiana s’encarrega de:

1. Animació pastoral de tot el centre. Al llarg del curs escolar tots els membres de l’escola participem en dues celebracions

  • La primera, el dia 1 d’octubre, amb la celebració de la festivitat de la nostra patrona, Santa Teresa de Lisieux, on tots ens troben al pati i escoltem unes paraules de benvinguda al nou curs per part del director i unes paraules de mossèn Pere Montagut. Mentre fem una ofrena de flors, construïm un mural amb un lema, que ens acompanyarà tot el curs. En finalitzar l’acte, tots compartim un esmorzar amb coca i xocolata.
  • La segona, la celebració de Nadal a la parròquia de Sta. Maria del Remei. Tradicionalment tots, alumnes i mestres, ens trobem a la parròquia per a celebrar la litúrgia de la Paraula i compartir, des dels més grans als més petits, un dels moments més importants  del cristianisme.

2. També coordina diferents projectes solidaris al llarg del curs escolar amb diferents entitats (trobareu més informació dins de “Projectes Solidaris” a la secció de “Projectes”)

3. Catequesi (voluntària) per a la preparació de la Confirmació i de la Primera Comunió. La preparació es pot dur a terme en diferents parròquies:

  • a la Parròquia de Santa Maria del Remei. Pl. Concòrdia 1, telèfon 93 439 35 24.
    e-mail: santamaria211@arqbcn.org. La persona encarregada hi serà els dimarts i dijous de 17 a 20 hores.
  • a la Parròquia de Santa Anna, c/ Santa Anna 29, telèfons 93 301 35 76 i 630311023. La persona encarregada hi serà els dimecres, dijous i divendres de 19 a 20 hores.
  • a la Parròquia de Santa Tecla. Av. de Madrid 107-115, telèfon 93 339 85 79. La persona encarregada hi serà els dimarts, dimecres i dijous de 18 a 20 hores.

4. Mantenir la coordinació amb el Departament de Pastoral de la Fundació d’Escoles Parroquials (FEP). Una de les activitats que treballem conjuntament amb dues escoles de la FEP (Sant Ramon Nonat i Sant Jaume) és la pujada a Montserrat. Des de fa alguns cursos fem una trobada conjunta i pugem caminant des de Monistrol fins el Monestir. Els alumnes de les tres escoles aprofiten per aprofiten per conèixer-se.

5. Coordinar activitats de caràcter religiós en què intervinguin diversos sectors de la Comunitat Educativa: mares i pares, alumnes, etc.