L’educació cristiana ha de tenir sempre el caràcter d’un oferiment que respecti la llibertat de tots els alumnes, professors i famílies, els quals, al mateix temps, hauran de respectar el Caràcter Propi del Centre. Amb aquests criteris, el Departament d’Animació Cristiana s’encarrega de:

1. Animació pastoral de tot el centre. Al llarg del curs escolar tots els membres de l’escola participem en dues celebracions

  • La primera, el dia 1 d’octubre, amb la celebració de la festivitat de la nostra patrona, FEP Santa Teresa de Lisieux, on tots ens troben al pati i escoltem unes paraules de benvinguda al nou curs per part del director i unes paraules de mossèn Joan Costa. Mentre fem una ofrena de flors, construïm un mural amb un lema, que ens acompanyarà tot el curs. En finalitzar l’acte, tots compartim un esmorzar amb coca i xocolata.
  • La segona, la celebració de Nadal a la parròquia de Sta. Maria del Remei. Tradicionalment tots, alumnes i mestres, ens trobem a la parròquia per a celebrar la litúrgia de la Paraula i compartir, des dels més grans als més petits, un dels moments més importants  del cristianisme.

2. També coordina diferents projectes solidaris al llarg del curs escolar amb diferents entitats (trobareu més informació dins de “Projectes Solidaris” a la secció de “Projectes”)

3. Catequesi (voluntària) per a la preparació de la Confirmació i de la Primera Comunió. La preparació es pot dur a terme a la Parròquia de Santa Maria del Remei. Pl. Concòrdia 1, telèfon 93 439 35 24. Teniu tota l’informació a la seva pàgina web parroquiaremei.org/ca/.

Per apuntar-vos a la catequesi, ho podeu fer al despatx parroquial els dimarts i dijous de 17:30h a 19:30h.

La catequesi començarà el 4 d’octubre i les sessions tindran lloc els dimecres de 17:25h a 18:30h.

4. Mantenir la coordinació amb el Departament de Pastoral de la Fundació d’Escoles Parroquials (FEP). Un exemple són les trobades conjuntes d’alumnes de Batxillerat o 4t d’ESO o el peregrinatge d’alumnes a Taizé.

5. Coordinar activitats de caràcter religiós en què intervinguin diversos sectors de la Comunitat Educativa: mares i pares, alumnes, etc.