El butlletí ‘Família i Escola’ és un canal informatiu que el Departament d’Educació edita per fer arribar a les AMPA informació sobre nous continguts del web Família i Escola i altres actuacions que poden ser d’interès per a les famílies.

Els continguts del número 31 són:

Butlletí Família i Escola

Departament d’Educació

Febrer 2019 #31

Preinscripció
Aviat comença el període de la preinscripció i és el moment de decidir quina escola voleu per al vostre fill o filla. En aquest apartat hi trobareu recomanacions i informació sobre el procediment que cal seguir.
Llegiu-ne més
shadow bottom
Sabeu què és l’acció tutorial compartida?
És el seguiment del procés d’aprenentatge dels fills de manera compartida entre l’escola i la família. Consulteu-ne tota la informació.
Llegiu-ne més
shadow bottom
Com fer un bon ús de les xarxes socials
És important que conegueu quines xarxes utilitzen els vostres fills i educar-los perquè en facin un ús responsable i segur.
Aquí trobareu recomanacions i consells.
Llegiu-ne més
shadow bottom
Temps de família
El temps de lleure que gaudim amb la família és una estona de qualitat per compartir experiències, conversar i passar bons moments amb els fills.
Llegiu els consells per promoure un temps de lleure familiar, profitós i educatiu.
Llegiu-ne més
shadow bottom
Com eduqueu en el valor de l’esforç?
Amb aquesta enquesta podreu reflexionar sobre com potenciar el valor de l’esforç en els vostres fills perquè aconsegueixin els seus objectius.
Llegiu-ne més
shadow bottom
Altes capacitats
La detecció de les altes capacitats és important per oferir l’acompanyament acadèmic i emocional més adient als vostres fills, i oferir-los reptes que els motivin.
Llegiu aquestes orientacions.
Llegiu-ne més
shadow bottom
La responsabilitat
Amb aquest mòdul formatiu per a famílies podreu aprendre com fomentar el valor de la responsabilitat en els fills i la importància de treballar-lo.
Llegiu-ne més