El butlletí ‘Família i Escola’ és un canal informatiu que el Departament d’Educació edita per fer arribar a les AMPA informació sobre nous continguts del web Família i Escola i altres actuacions que poden ser d’interès per a les famílies.

Els continguts del número 32 són:

Butlletí Família i Escola

Departament d’Educació

Març 2019 #32

Prova d’avaluació de sisè
El 7, 8 i 9 de maig es farà aquesta prova, que avalua les competències bàsiques en llengües, matemàtiques i coneixement del medi al final de l’educació primària.
Llegiu-ne més
shadow bottom
Saló de l’Ensenyament
Del 20 al 24 de març tindrà lloc aquest espai de trobada per a alumnes, famílies i professionals de l’educació, que ofereix informació i orientació dels estudis que poden cursar els vostres fills.
Llegiu-ne més
shadow bottom
Com acompanyeu els fills en el procés de dol?
Els fills també passen per processos de dol i pèrdua, i necessiten el vostre acompanyament. Feu l’enquesta per reflexionar sobre com ajudeu els fills a gestionar emocionalment aquest procés.
Llegiu-ne més
shadow bottom
Movem-nos!
L’activitat física i l’esport són necessaris per a la salut. Consulteu les recomanacions per fomentar aquestes activitats, que aporten beneficis físics i psicològics als vostres fills.
Llegiu-ne més
shadow bottom
Què faran els fills aquest estiu?
Moltes entitats ofereixen activitats de lleure per als vostres fills amb temàtiques molt diverses. Consulteu les opcions i trieu la que més us agradi.
Llegiu-ne més
shadow bottom
Ciberassetjament
L’assetjament a través d’Internet és molt greu. Les xarxes socials arriben a molta gent i actuen en tot moment, fet que incrementa el patiment de qui ho rep. Llegiu les orientacions per detectar si el vostre fill o filla n’està patint i saber com actuar.
Llegiu-ne més
shadow bottom
El respecte
Aquest mòdul formatiu per a famílies permet reflexionar sobre com eduqueu els fills en el respecte i en el foment dels valors, i us facilita eines per treballar aquests valors en família.
Llegiu-ne més
shadow bottom