A FEP Santa Teresa de Lisieux treballem per potenciar la internacionalització dels estudiants. En les diferents etapes escolars, fomentem les llengües estrangeres, a través de cursos específics impartits per professors especialitzats.

Per aconseguir-ho, ho fem a través de la realització de programes específics per a cada etapa escolar, com l’eTwinning, estades lingüístiques al Regne Unit o a Irlanda i auxiliars de conversa nadius. Gràcies a aquests projectes lingüístics, formem a l’alumnat de manera competent i el preparem pel futur.

Des de FEP Santa Teresa de Lisieux oferim una formació que permet a l’alumnat un ple desenvolupament de la seva personalitat i capacitats. Per fer-ho, tenim en compte el seu ritme d’aprenentatge i incentivem l’esforç i el rendiment.

Som una escola concertada en totes les etapes formatives que oferim, des d’Educació infantil fins a Batxillerat. A més, formem part de la Fundació d’Escoles Parroquials (FEP). Amb més de 80 anys d’experiència, el centre té una dilatada trajectòria en l’educació en totes les etapes escolars.

Programes d’internacionalització a FEP Santa Teresa de Lisieux

Des de FEP Santa Teresa de Lisieux, treballem en les diferents etapes escolars a través de projectes específics enfocats a potenciar la internacionalització dels estudiants del centre. Per exemple, a Primària, ESO i Batxillerat, hem implementat el programa eTwinning.

L’eTwinning és un projecte gestionat pel Ministeri d’Educació, Política Social i Esport en coordinació amb el Departament d’Educació. Consisteix a crear un agermanament entre dos o més centres educatius de diferents països a través d’Internet. D’aquesta manera, un aprèn de l’altre, compartint punts de vista i creant llaços d’amistat.

Aquesta relació aporta beneficis pedagògics, socials i culturals. A més, promou la consciència del model europeu de societat multilingüe i multicultural. 

Durant el curs, es porten a terme diferents activitats, com la correspondència via e-mail. Es pretén establir una correspondència setmanal entre companys, per, d’aquesta manera, tenir coneixement d’un país i una cultura diferent a la seva, al mateix temps que es millora l’aprenentatge en la llengua estrangera.

Un altre programa on treballem la internacionalització és el de First Certificate. L’alumnat de Primària, ESO i Batxillerat es prepara pel First Certificate o el seu equivalent, B2. Unes proves que acrediten el nivell d’anglès de l’estudiant i són reconeguts per l’Association of Language Testers in Europe (ALTE)

Finalment, des de FEP Santa Teresa de Lisieux també organitzem una activitat extraescolar d’anglès. Les classes s’imparteixen íntegrament en anglès, fomentant un aprenentatge natural. L’objectiu d’aquesta metodologia és que l’alumnat es diverteix aprenent una tercera llengua amb professors especialitzats.

Amb aquests projectes, els quals van evolucionant segon l’etapa escolar, és important fer un seguiment al llarg dels cursos. Per això, és rellevant seguir els estudis a la mateixa escola, des d’Educació infantil fins a Batxillerat. A FEP Santa Teresa de Lisieux donem molta importància a la continuïtat a dins del mateix centre.

Aprofita alguns dels programes d’internacionalització que ofereix l’escola en les diferents etapes. Demana més informació i forma’t en un centre que ofereix una formació de qualitat i integral.