Vine el proper dissabte 19 de febrer a les Portes Obertes de l’escola FEP Santa Teresa de Lisieux i coneix la nostra oferta formativa i tots els projectes que portem a terme. Som una escola concertada en totes les etapes, oberta, acollidora i familiar. Oferim una educació integral, dotant als estudiants de tots els coneixements i les habilitats bàsiques necessàries al llarg de la vida.

Som un centre lliure i plural. Tenim com a objectiu que els nostres alumnes aconsegueixin el ple desenvolupament de la seva personalitat, estimular les seves capacitats, respectar el seu ritme d’aprenentatge, així com incentivar i valorar l’esforç i el rendiment de l’alumne. 

L’escola FEP Santa Teresa de Lisieux és un centre concertat que forma part de la Fundació d’Escoles Parroquials (FEP). Ens trobem ubicats al barri de Les Corts, on des de fa més de 80 anys oferim una educació cristiana basada en el respecte, la inclusió i el creixement personal.

Des del centre oferim atenció psicopedagògica. Disposem de professionals de la psicologia que treballen per garantir que els nostres alumnes tinguin una atenció personalitzada i poder detectar i intervenir davant de qualsevol situació i necessitat. A més, també oferim orientació acadèmica i professionals a l’alumnat d’ESO i Batxillerat.

Apostem per la innovació i l’ús de les noves tecnologies. A més, durant el curs escolar participem en diferents projectes d’innovació o de nova creació. D’aquesta manera aconseguim que els alumnes s’obrin al món i complementar la seva formació.

Portes Obertes FEP Santa Teresa de Lisieux

Aprofita les Portes Obertes de FEP Santa Teresa de Lisieux per conèixer la nostra àmplia oferta formativa i el pla curricular de cada una de les etapes. Oferim a l’alumnat continuïtat a dins de l’escola i aquestes són les diferents etapes formatives que hi trobaràs:

Educació infantil

Formació compresa entre els 3 i 5 anys, organitzada en 3 cursos: P3, P4, i P5. Durant aquests anys curriculars, treballem la descoberta d’un mateix i dels altres, la descoberta de l’entorn i el desenvolupament de la comunicació i dels llenguatges.

Educació primària

Etapa compresa entre el 6 i 12 anys, estructurada en 3 cicles: Cicle Inicial, Cicle Mitjà i Cicle Superior. Durant aquests anys es proporciona als alumnes una formació comuna per desenvolupar les seves capacitats individuals, motrius, de relació social i d’equilibri personal, així com aprenentatges d’expressió oral, lectora, d’escriptura i de càlcul.

ESO

Educació que comprèn dels 12 als 16 anys. Des del centre tenim com a objectius que els alumnes assoleixin totes les competències bàsiques i preparar-los acadèmicament per a continuar amb els següents estudis.

Batxillerat

Dels 16 als 18 anys l’educació s’estructura en 2 cursos. Tenim dos itineraris a escollir per l’alumnat: Ciències i Tecnologia i Humanitats i Ciències Socials. Durant aquests anys preparem acadèmicament els alumnes perquè puguin accedir a la Universitat, a Cicles Formatius de Grau Superior o al món laboral. Proporcionen una formació integral als alumnes.

Vine a l’escola FEP Santa Teresa de Lisieux el dissabte 19 de febrer i aprofita la jornada de Portes Obertes per conèixer el nostre projecte educatiu, els nostres valors i el pla formatiu que tenim disponible per a tots els alumnes.