Els exalumnes Miguel Robert (estudiant d’enginyeria industrial), Joan Tutusaus (estudiant de medicina), Miguel Paracuellos (estudiant d’enginyeria informàtica) i Nicolás Sanjulian (estudiant de disseny) després de fer-se amb el concurs Start Up School l’any 2015, ho van tornar a fer, aconseguint guanyar el passat 18 de juny el concurs Ifest impulsat per Catalunya Empren, juntament amb 4YFN.

Un concurs patrocinat per 12 empreses on cadascuna va proposar un repte relacionat amb el seu camp per apropar reptes reals al món de l’ensenyament. El repte escollit pels estudiants va ser el de Mobile World Capital, el qual consistia a trobar aplicacions de la tecnologia mòbil per ajudar a la gent gran i millorar la seva qualitat de vida.

El dia 18 van defensar la seva idea a l’auditori Mediapro i finalment es van fer amb tres premis, en especial el premi d’acceleració Imagine Silicon Valley, que consisteix en un mes als Estats Units per accelerar el projecte, que culminarà amb la presentació del projecte a les oficines de Google a Silicon Valley al juliol, a l’antiga fàbrica de l’estrella Damm a Barcelona aquest octubre i finalment a la fira del 4YFN d’aquest febrer pròxim.

Els altres dos premis els permetran dur a terme el procés d’incubació de la start up durant un any a Barcelona de la mà de Conector.

Enhorabona a tots ells, ens sentim molt orgullosos del seu esperit emprenedor i solidari.

Adjuntem el vídeo de presentació del seu projecte:

https://youtu.be/OLhZ2PNP-eo