STL Notícies (logo)La pandèmia ens va aturar un projecte que ens feia i ens fa molta il·lusió: la revista de l’escola, un projecte realitzat per l’alumnat pensant en la nostra comunitat educativa.

Quan vam conèixer les bases del concurs wapps.cat de creació de llocs web vam pensar que era una experiència molt interessant que ens permetria treballar en grups bombolla i començar a fer de periodistes amb eines tan adequades com el WordPress.

La revista, d’aquesta manera, podia ser un collage de webs fetes per l’alumnat en grups al mateix temps que podíem participar en un concurs i deixar que un jurat extern valorés la feina realitzada.

L’objectiu de wapps.cat és promoure el coneixement de competències digitals en la comunitat escolar a través de la creació de llocs web i apps; wapps.cat està destinat a alumnes de Primària, ESO, Batxillerat i Graus Formatius. També vol estimular la creació de continguts digitals en català.

Ens vam posar en marxa amb la creació de grups i el resultat és tenir en aquets moments 5 webs a la fase final del concurs que, a més de ser valorades pel jurat, poden ser votades des d’avui fins el dia 19 d’abril a les 17 hores.

Podreu votar als que considereu els millors projectes a la pàgina de concursants del concurs wapps.cat. Com l’any passat, la votació es podrà realitzar mitjançant un compte de Google. Alhora, en podreu seguir els resultats del rànquing en directe a la pàgina de concurs en viu.

Us convidem a fer-ne difusió i a implicar a tota la vostra comunitat educativa. Com cada any, el grup que tingui més vots, serà el guanyador de la categoria Votació Popular.

Els grups i webs de la nostra escola són:

Ens agradaria que us animeu a veure el seu treball com a dissenyadors web i com a periodistes; també que voteu el seus llocs web.

Aquest aprenentatge que han fet els converteix en els primers redactors de la revista de l’escola, sigui el que sigui el resultat del concurs tots ells han posat la primera pedra de STL Notícies i, ara que ja tenim logotip, començaran a identificar els seus espais com a parts d’un projecte en el que us convidem a col·laborar activament.

Més informació: revista@stlisieux.cat