FEP Santa Teresa de Lisieux és una escola sostenible. Tenim un fort compromís amb la sostenibilitat i la consciència ecològica. Formem part de la xarxa Escoles + Sostenibles i duem a terme diferents activitats i projectes de manera periòdica amb l’alumnat del centre. D’aquesta manera fomentem un món més sostenible i conscienciem de la importància del medi ambient i de la natura.

FEP Santa Teresa de Lisieux és un centre educatiu lliure i plural. Totes les nostres etapes formatives, des d’educació infantil fins batxillerat, són concertades. D’aquesta manera, els estudiants poden tenir continuïtat en el mateix centre durant tota la seva formació.

Oferim una formació de qualitat. El nivell educatiu del centre és molt alt i proporcionem ajuda als nostres estudiants en tot moment. Tenim un alt índex d’alumnes presentats a les proves de les PAU, amb un 100% d’aprovats.

Des de l’escola oferim una educació més enllà de l’aula. Portem a terme nombroses activitats formatives relacionades amb l’emprenedoria, l’esport, les iniciatives socials i col·laboratives. D’aquesta manera ajudem a l’alumnat a obrir-se al món.

FEP Santa Teresa de Lisieux: una escola sostenible

FEP Santa Teresa de Lisieux forma part del projecte Agenda 21 Escolar, a dins del programa Escoles + Sostenibles, des del 2009. Com a membres, gestionem la nostra Agenda 21, decidint quins aspectes analitzarem, quins compromisos adquirirem, etc.

A través de la Comissió Verda, la qual està formada pels alumnes d’ESO i Batxillerat, cada any proposem un projecte sostenible a desenvolupar durant el curs. Un projecte que ha de ser en benefici de la qualitat i la sostenibilitat de l’escola.

Un dels projectes que hem dut a terme els darrers anys ha estat el de convertir el menjador de l’escola en un espai més sostenible. Durant el projecte es va plantejar eliminar les ampolles d’aigua del menjador i es va canviar el mobiliari per a reduir el soroll ambiental. 

Altres accions que hem portat a terme és la millora de la selecció de residus per separar-los com cal i reciclar millor. També s’han instal·lat aixetes amb temporitzador als lavabos, per no gastar tanta aigua.

Disposem d’un hort escolar, on portem a terme activitats relacionades amb plantes a Educació Primària. També hem participat en el projecte Embolcalls + Sostenibles, on fomentem l’ús d’aquests i així reduïm els residus d’altres embolcalls no sostenibles.

Com a escola sostenible, també hem posat en marxa semàfors acústics. D’aquesta manera hem aconseguit reduir el soroll de determinats espais comuns, com els menjadors. A més, també hem col·laborat amb l’Ajuntament de Barcelona per crear un mapa de soroll al voltant de l’escola.
FEP Santa Teresa de Lisieux és una escola sostenible. Al llarg del curs portem a terme diferents accions per a millorar la nostra petjada al medi ambient. Coneix més projectes de l’escola i els nostres valors.