El butlletí ‘Família i Escola’ és un canal informatiu que el Departament d’Educació edita per fer arribar a les AMPA informació sobre nous continguts del web Família i Escola i altres actuacions que poden ser d’interès per a les famílies.

Els continguts del número 30 són:

 

Butlletí Família i Escola

Departament d’Educació

Gener 2019 #30

Prova d’avaluació de quart d’ESO
Tots els alumnes de 4t d’ESO han de fer aquesta prova, amb la qual el centre obté informació del procés d’aprenentatge del vostre fill o filla. Aquest any es farà el 12 i 13 de febrer. Consulteu les novetats d’aquest any.
Llegiu-ne més
shadow bottom
Per a què serveix la carta de compromís educatiu
Aquest document pretén potenciar la vostra participació i implicació en l’educació dels fills i millorar la comunicació entre l’escola i la família.
Llegiu-ne més
shadow bottom
Com saber si es fa un bon acompanyament escolar a casa
Amb aquesta enquesta podreu valorar com feu  l’acompanyament escolar a casa, com eduqueu i com participeu en el funcionament del centre.
Llegiu-ne més
shadow bottom
Creus que el teu fill o filla passa moltes hores enganxat a la pantalla?
Aquest mòdul formatiu us dona eines per guiar els fills en l’ús saludable de les tecnologies.
Llegiu-ne més
shadow bottom
Hàbits d’higiene
És important que, des de ben petits, els fills aprenguin hàbits d’higiene, ja que ajuden a prevenir malalties i a potenciar la seva l’autonomia.
Llegiu-ne més
shadow bottom
Prevenció de conductes d’odi i de discriminació
Hi ha molts tipus de conductes d’odi i de discriminació per diferents prejudicis. Llegeix què pot fer la família per evitar, identificar i actuar davant aquestes conductes.
Llegiu-ne més
shadow bottom
Una mirada atenta
El respecte té a veure amb una manera especial de mirar i tractar els altres, en què cal reconèixer els seus drets, escoltar-los i valorar-ne l’opinió.
Llegiu-ne més