Amb la presentació dels curtmetratges elaborats per l’alumnat participant, tindrà lloc al Disseny Hub Barcelona.

Divendres 4 de març, a les 10:30 hores, la nostra escola estarà representada a l’Auditori del Disseny Hub Barcelona (plaça de les Glòries Catalanes, 37), on tindrà lloc l’acte de cloenda i de lliurament de diplomes a l’alumnat participant durant aquest curs 2015-16 en el programa educatiu Barcelona Aula Mòbil, impulsat per l’Ajuntament de Barcelona, a través de l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona, amb la col·laboració de Barcelona Televisió i el suport del Col·legi Professional de l’Audiovisual de Catalunya. L’acte serà presidit pel Comissionat d’Educació i Universitats, Miquel Àngel Essomba.

Durant aquest curs 2015-16, han participat 31 centres educatius, dels 10 districtes de la ciutat, 1.285 alumnes i gairebé 50 professors. En total, s’han realitzat 176 curtmetratges, sota el tema ‘Construint convivència des de la diversitat‘, que han comptat amb la col·laboració del programa municipal BCN Interculturalitat i la col·laboració de l’entitat Connectats.

Tota la programació del dia 4 de març de Barcelona Televisió, dins del marc del dia Versió BTV, estarà conduïda per infants i joves, i aquest acte de cloenda de Barcelona Aula Mòbil, curs 2015-16, serà retransmès per Barcelona Televisió en directe per mitjà del portal BTV notícies (http://versio.btv.cat/) d’10:30 a 12:30h.

Programa educatiu Barcelona Aula Mòbil

Aquest programa educatiu, impulsat des de l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona des de fa tres cursos escolars, s’adreça a professorat, alumnat i les seves famílies, de 6è de primària, ESO i educació especial, de centres educatius sostinguts amb fons públics. La iniciativa municipal té com a objectiu potenciar la formació de l’alumnat en el llenguatge audiovisual i promoure el coneixement, la tecnologia i la innovació a través de dispositius mòbils, com a eines de producció audiovisual per mitjà especialment de telèfons mòbils i tauletes digitals.

Fonts de la notícia i més informació:

Ajuntament de Barcelona, Educació.

CPAC.

Barcelona Aula Mòbil.

VersióBTV escoles, tota la programació especial del 4 de març.