“Drinking will never be the same”

Enguany, els alumnes de 4t d’ESO, en Miguel Robert, en Miguel Paracuellos i en Pablo Robert han aconseguit convertir-se en els guanyadors de l’Start up school 2015, el Programa de mentoria i concurs de plans d’empresa per a joves estudiants emprenedors.

El passat dimecres 20 de maig van veure recompensat el seu esforç i acomplides les seves il·lusions quan, després de presentar el seu projecte en anglès a la Salle Technova, el jurat format per més de vint experts del món empresarial van escollir SOAKT com el millor dels presentats a la final. L’audiència va poder veure, tocar i, fins i tot, tastar el seu projecte en aquell mateix moment.

SOAKT, una solució innovadora per a hidratar-se durant les curses i amb un envàs biodegradable i comestible que sorgeix amb la idea de substituir la tradicional ampolla de plàstic.

En Miguel Paracuellos i els germans Robert han estat premiats amb un viatge a Londres acompanyats per en Paul Kidd-Hewitt, Director Pedagògic de la Fundació Escola Emprenedors de Barcelona i tindran l’oportunitat de conèixer Start Ups d’aquesta ciutat.

Enhorabona!! Aquest viatge tot just ha començat!!!