L’edició 2018 dels Jocs Florals de Sant Jordi ens ha deixat una molt bona participació general de tota l’escola en diferents modalitats. Des dels bonics dibuixos d’Infantil, publicats en una presentació especial i també al llibre general, als poemes de Primària i els textos, produccions plàstiques i vídeos d’ESO i de Batxillerat.

Hem editat un llibre digital amb una gran selecció de treballs del nostre alumnat i esperem que us agradi i que gaudiu de tota aquesta creativitat artística i plurilingüe amb la qual celebrem la diada de Sant Jordi i una nova primavera cultural a la nostra escola.

Dibuixos d’Infantil

Llibre amb totes les obres

Premis especials «El conte»

Noves reinterpretacions del conte tradicional

Hi ha contes que fa cents anys que es llegeixen i que es continuaran llegint i explicant durant molts anys…  Aquesta activitat s’ha portat a terme a les classes de 2n d’ESO i consistia en elaborar a partir de les imatges d’un conte tradicional conegut o un d’inventat, una versió pròpia i diferent de la història, donant vida a uns personatges que experimenten gràcies a la imaginació de les seves autores i els seus autors, noves i emocionants aventures.